Burs Duyurusu

GÜZELSU KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Yönetim Kurulu Başkanlığı

Burs Duyurusu

Güzelsu Kültür ve Dayanışma Derneği (GÜZDER) tarafından, maddi desteğe ihtiyacı olan, Güzelsulu başarılı öğrencilere burs verilecektir.

Burs Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme ile adayların başarı durumları ve maddi desteğe ihtiyaçları esas alınarak GÜZDER bursu alacak öğrenciler belirlenecektir. Eşit koşullarda kız öğrencilere öncelik verilecektir.

Burs Koşulları:

· Güzelsu nüfusuna kayıtlı olmak,

· İki yıldır Güzelsu’da ikamet ediyor olmak,

· İki yıldır derneğimizin aktif üyesi olmak,

Kendisi veya 1. yada 2. Derece ebeveynleri yukarıdaki şartlardan birini karşılayan, öğrenciler GÜZDER burslarından yararlanabilecektir.

GÜZDER Bursları, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan, Güzelsulu Üniversite öğrencilerine verilecektir.

Burslar karşılıksız olup, geri ödeme veya hizmet yükümlülüğü içermemektedir.

Burs ödemesi, Eğitim dönemi Ekim - Haziran ayları arasında 9 aylık olarak öğrencinin banka hesabına havale edilerek yapılacaktır.

Derneğimize, burs başvurusu yapacak olan öğrenciler ekteki Burs istek formunu eksiksiz doldurarak, istenen kanıtlayıcı mali ve başarı durum belgeleri ile birlikte derneğimiz Antalya merkez ofisine 15.10.2023 tarihine kadar müracaat edebilirler.

Not: GÜZDER Bursları, Derneğimiz tarafından GÜZDER Bursları için açılan hesaba, Burs vermeyi taahhüt eden hemşerilerimiz tarafından yatırılan paradan karşılanacak olup, Derneğimiz adına yapılan Bağış ve Üye aidatlarından burs için harcama yapılmayacaktır.


Burs Yönergesi için TIKLAYINIZ

Burs Başvuru Formu için TIKLAYINIZ